Onycosolve vélemények, ára, használata, rendelés, fórum és összetétel

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Az utóbbi időben egyre több személy küszködik a lábgomba okozta egészségügyi problémákkal. A lábgomba többek között bőrviszketést, bőséges izzadást, visszataszító szagokat okozhat és megtámadja a lábkörmöket is.

Nagyon sok esetben a hagyomanyos gyógymódok nem hozzák meg a kívánt eredményeket . Azonban mindannyiunk örömére más megoldást is találhatunk, mint például a természetes összetevőkkel rendelkező Onycosolve – sprayt.

Az alábbi leírásban bemutatjuk önöknek az Onycosolve előnyeit, tulajdonságait, figyelembe véve a felhasználók véleményeit, árát, használati módját és adagolási módját; megtudhatják honnan lehet megrendelni, honnan lehet megvásárolni; nem utolsósorban megismerhetik az összetételét, hatóanyagait, milyen jótékony hatásai vannak, hogyan működik és a fórumon is olvashatnak róla.

onycosolve ara

Onycosolve ara

Mi az Onycosolve? Melyek az előnyei és hatásai?

Elsősorban az Onycosolve egy gyógyspray, 100%-ban természetes összetevőkkel rendelkezik és nagyon hatásos a lábgomba kezelésében. Amint a hivatalos site-on olvashatjuk, a gyártó azt állítja, hogy  nagyon gyorsan, akár 2 heten belül, vagy csupán 7 nap alatt képes megszüntetni a lábviszketést, a láb és körömgombát.

Az Onycosolve használatakor fellépő elsődleges előnyök a következők: hozzájárul a gomba megjelenését kiváltó ok megszüntetéséhez, érezhetően csökkenti a viszketést és az izzadàst, segít helyreállítani a berepedezett bőr állagát és akár 98 %-os javulást eredményez.

onycosolve elonyei es hatasai

Onycosolve elonyei es hatasai

Hol lehet megvásárolni? Honnan lehet megrendelni? Milyen ára van és mennyibe kerül?

Először is jó tudni hogy az eredeti Onycosolve spray kizárólag a gyártó hivatalos site-járól rendelhető. Ezt könnyűszerrel megtehetik ha rákattintanak a piros gombokra vagy a fotókra, amelyek ebben a leírásban találhatóak.

Ugyanakkor szintén ott találhatják a termék pontos árát a rendelés pillanatában. Fontos tudni, hogy ebben a periódusban 50%-os kedvezményt kaphatnak a termékre, így bizonyára szeretnének részesülni belőle.

onycosolve eredmenyek es hogyan mukodik

Onycosolve eredmenyek es hogyan mukodik

Melyek az összetevői? Hogyan hat az Onycosolve?

Az összes hatóanyaga 100%-ban természetes összetételű. Elmondhatjuk, hogy ez a spray teljes mértékben környezetbarát. A gyártó elmondása alapján bátran levonhatjuk azt a következtetést, miszerint nincsenek mellékhatásai, és biztosan nem kamu ha a hivatalos oldalról van rendelve.

Sorravesszūk minden összetevőjét, hogy megismertessūk önökkel a hatóanyagokat és előnyeiket.

Tölgyfakéreg kivonat

Ez az egyik legfontosabb hatóanyag. Szerepet játszik a bőr védelmezésében, megszūnteti a viszketést és a kellemetlen szagokat. A benne található csersav csökkenti a gyulladást, ugyanakkor begyógyítja a bőrrepedéseket, fertőtleníti a kisebb sérüléseket.

Orvosi angyalgyökér (Angelica Arhangelica)

Több száz éve felismerték és használják az angyalgyökeret hála gombaölő tulajdonságainak, valamint baktériumölő képességeinek.

Orvosi zsálya (Salvia Officinalis)

A zsálya, vagy amint még ismerik, az esszenciális zsálya-olaj rengeteg bőrbetegséget sikeresen képes gyógyítani mélyen behatolva a felhám mélyebb rétegeibe is, hidratálva a bőrt, megszūntetve ezáltal a repedéseket.

Teafaolaj (Melaleuca Alternifolia)

Ez egy nagyon erős gombaölő hatásu anyag, mindenekelőtt a Tricofiton és a Microsporum gombák hártyáit semmisíti meg.

onycosolve osszetevok

Onycosolve osszetevok

Mielőtt ismertetnénk az Onycosolve   használati módját, szeretnénk felsorolni egy pár lehetőséget hogyan is lehet gombás fertőzéseket összeszedni. Ezek ismeretében elkerülhetőek a jövőben.

A leggyakrabban előforduló esetek a következőek lehetnek: szaunában vagy medencében felszedhetők, súlyfelesleg esetén, legyengült immunrendszer miatt, antibiotikum szedés- mellékhatásaként, visszér esetén, ha valami szintetikus anyagot viselünk huzamosabb ideig rendszeresen, vagy ha bármelyik családtagunk már fertőzödött.

A lábakat és körmöket megtámadó gombák (Tricofiton és Microsporum) mélyen behatolnak a bőr rétegeibe és nagyon nehéz ezeket megsemmisíteni.

Az ezekkel a típusu gombákkal való fertőzöttség lefontosabb tünetei a következők lehetnek: irritált bőr, viszketés, fájdalom, felhám sérülései, visszataszító kellemetlen szag és a köröm károsodása.

gombas fertozes okai

Gombas fertozes okai

Hogyan használandó? Onycosolve használata és alkalmazása

Elsősorban az irritált bőrt óvatosan megtisztítjuk, majd kíméletesen megtörölgetjük egy törölkozővel vagy akár egy törlőkendővel.

Következő lépésként befújjuk a spray-el a fertőzött területet (talpakat, lábujjakat és a lábkörmöket) majd gyengéden belemasszírozzuk a bőrbe. Naponta 2-3-szor meg kell ismételni.

onycosolve hasznalata

Onycosolve hasznalata

Hol találhatók a felhasználók véleményeiről és tapasztalatairól szóló ismertetők?

Általában az emberek nagyrésze amikor ki szeretne próbálni valamilyen új terméket, kíváncsi mások tapasztalataira, véleményére, legfőképp azokéra akik már használták az adott terméket.

Az Onycosolve-ról szóló legtöbb véleményt egyenesen a gyártó hivatalos site-ján olvashatják, de megtalálhatják egyéb magyar nyelvű blogon vagy fórumon is, ahol azok a személyek adnak hangot tapasztalataiknak akik már kipróbálták azt.

onycosolve velemenyek tapasztalatok es forum

Onycosolve velemenyek tapasztalatok es forum

Az Onycosolve-spray egyéb jellemzői és előnyei

Mindenesetre figyelmükbe ajánljuk azt a tényt, hogy egy ilyen kezelést követően a kezelt bőr ellenállóképessége jelentősen javul. Ugyanakkor fiatalosabb és selymesebb kinézetű lesz.

Az Onycosolve gyártói azt állítják, hogy 14 napos használata esetén megszabadulhatunk a gombától anélkül hogy szükség lenne antibiotikum szedésre vagy egyéb beavatkozásokra mint például a lézeres műtét.

Az Onycosolve-nak kellemes illata  van, nem pecsétel, könnyen alkalmazható, hamar beszívódik a bőrbe, hatékonyan táplálva azt.

onycosolve rendeles a hivatalos oldalrol

Onycosolve rendeles a hivatalos oldalrol

Az első eredmények már kétszeri alkalmazás után jelentkeznek, amikor már a viszketés enyhülni kezd. Néhány nap után megszűnik a hasadozás és a pikkelyesedés és búcsút inthetünk az izzadásnak és a kellemetlen szagoknak is.

Legnagyobb előnye az Onycosolve kezelésnek, hogy hosszú távra meggyógyít és nincs semmilyen mellékhatása, amint olvashatjuk ezt a gyártó hivatalos oldalán.

Reméljük hogy hasznosnak találják ismertetőnket, amely segít jobban megismerni ezt a Magyarországon oly népszerű terméket. Ne feledjék hogy mi csak bemutatjuk a terméket de nem forgalmazzuk. Az egyedüli hely ahol megvásárolható és megrendelhető az a gyártó hivatalos oldala.

No votes yet.
Please wait...

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share


Blogger, afiliat si online marketer pasionat de scris review-uri pentru diverse produse pe care le puteti gasi in magazinele online. Articolele publicate sunt din diverse domenii precum: sanatate si frumusete, fashion, tehnologie, electrocasnice etc. Acestea au doar scop informativ, iar acest blog nu este un magazin online. Nota: Intotdeauna, inainte de a lua vreun supliment alimentar sau orice alt produs care are legatura cu sanatatea dumneavoastra, va recomand sa consultati specialisti in domeniu.

No comments.

Leave a Reply