Despre – Termeni si conditii

EcoSlimPareri.eu este un blog cu articole despre produsul Eco Slim. Nu vindem si nu detinem acest produs pentru vanzare. Aici veti gasi doar pareri si review-uri diverse legate de pret, administrare si efectele acestor picaturi de slabit.

Articolele publicate mai fac referire la: parerile cumparatorilor pe care le puteti gasi in sectiunea de comentarii, puteti afla de unde sa cumparati acest produs, cat costa si cum se foloseste. Acestea au strict rol informativ si de prezentare.

Oricine care are experienta cu aceste picaturi poate lasa comentarii in articolele prezentate. Acestea vor fi foarte utile pentru persoanele care vor sa afle mai multe detalii sau informatii indiferent daca ele sunt pozitive sau negative. Daca ne gandim mai bine acest blog ar putea fi ca un fel de forum cu intrebari, raspunsuri si testimoniale venite din partea cumparatorilor.

Nu uitati ca dietele si curele de slabire sunt lucruri care trebuie tratate cu seriozitate. Tocmai de aceea este bine sa apelati la specialisti in domeniu si sa consultati efectele oricarui produs de acest gen inainte sa va apucati de orice regim sau tratament de slabit.

In afara de produsul Eco Slim vom publica periodic tot felul de articole legate de diverse modalitati de slabire, retete, diete, cure sau alte produse de acest tip.

Termeni si conditii

EcoSlimPareri.eu, in articolele sale, face anumite recomandari de produse oferite de unele magazine online cu care se afla in relatii de afiliere.

Nu raspundem pentru modificarile de preturi pe care site-urile respective le fac sau pentru expirarea ofertelor dupa o anumita perioada. De asemenea achizitionarea produselor o veti face respectand termenii si conditiile fiecarui site catre care facem noi redirectionarea.

Nota: Atunci cand aveti probleme de sanatate sau doriti sa slabiti, cel mai indicat este sa apelati la ajutor specializat si la medici. Intotdeauna este bine sa va informati inainte despre posibilele efecte adverse sau contraindicatii.

Acest blog contine si articole sau review-uri informative si va prezinta detalii legate de diverse produse pe care le gasiti si pe site-urile oficiale. Nu raspundem de comenzi, de modificari ale preturilor, de livrari sau de efectele acestora in cazul postarilor despre suplimente nutritive, produse naturiste sau alte produse din categoria health & beauty & diet.

Echipa EcoSlimPareri.eu