Ling Fluent pret, pareri si recenzii – invata o limba straina cu metoda lui Leo Anders

Stim ca oricine si-ar dori sa cunoasca cel putin inca o limba straina, insa acest lucru nu este atat de usor. Exista numeroase metode traditionale de invatare a limbilor straine care fie nu dau rezultatele asteptate fie dureaza prea mult.

In acest articol ne-am gandit sa facem o prezentare sub forma de review a celei mai revolutionare metode de invatare a unei limbi straine care se cheama Ling Fluent si apartine celebrului Leo Anders care are 62 ani si cunoaste 23 limbi straine vorbit – scris.

Cele mai importante aspecte ale metodei Ling Fluent sunt: caracteristicile de invatare, ce pret are, diversele recenzii sau pareri ale celor care au folosit-o si cu ce rezultate, daca exista sectiune de forum si de unde se poate cumpara in Romania.

In primul rand trebuie sa stiti ca pretul pachetului este de doar 350 lei deja beneficiind de o reducere de 450 lei. In pagina de prezentare pe care veti ajunge dupa ce veti da click pe butoanele sau pozele din aceasta postare aveti ocazia sa aflati mai multe detalii despre Ling Fluent, despre cum sa-l comandati si tot felul de comentarii ale clientilor.

Aceasta formula chiar functioneaza oferindu-va posibilitatea sa incepeti sa comunicati liber intr-o limba straina in doar 4 saptamani (intr-o luna) sau chiar mai repede si anume in 2 saptamani. Acest sistem foarte rapid de invatare dezvoltat de Leo Anders are la baza niste flashcard-uri interactive care permit invatarea intr-o perioada mult mai scurta a materialului care in mod normal ar fi destinat unui an intreg de cursuri de limbi straine.

ling fluent pret si pareri

Ling Fluent pret si pareri

Din cate se afirma pe site-ul oficial am aflat ca deja peste 75000 de romani au inceput sa invete noi limbi straine folosind Ling Fluent. Asadar va recomandam ca sa cumparati pachetul direct de pe site-ul producatorului si nu de pe amazon sau din alte locuri. Tot acolo puteti consulta diverse opinii si pareri venite din partea celor care au reusit sa invete deja.

In acest moment platforma este deja utilizata de mii de persoane, care pot alege sa invete oricare dintre cele 8 limbi straine puse la dispozitie: engleza, germana, spaniola, franceza, norvegiana, suedeza, italiana si olandeza.

Credem ca a invata o limba straina este unul dintre cele mai inteligente lucruri pe care le-ati putea face deoarece va va ajuta foarte mult in viitor, indiferent daca o veti face pentru: obtinerea unui nou job in alta tara, pentru a citi si a va informa de pe internet sau pentru a comunica cu strainii atunci cand calatoriti in alta tara.

ling fluent recenzii metoda leo anders

Ling Fluent recenzii metoda Leo Anders

Practic metoda lui Leo Anders denumita Ling Fluent reprezinta o formula automata care ajuta la invatarea eficienta a limbilor straine, avand la baza un sistem de cartonase multimedia ca niste flash carduri interactive. Aceasta modalitate este mai buna si mai avansata decat cea traditionala deoarece utilizeaza 100% din capacitatile mentale necesare invatarii unor limbi straine.

In acest mod cresc abilitatile cognitive si de memorare a unor cuvinte noi, deoarece mesajele verbale se combina cu imaginile, determinand creierul sa foloseasca ambele emisfere. Un alt avantaj al acestei metode este ca poate fi accesata usor de pe calculator, tableta sau smartphone.

ling fluent romania review flashcarduri

Ling Fluent Romania review flashcarduri

In cocluzie va enumeram cateva dintre principalele atuuri ale abordarii unei asemenea solutii:

  • Puteti ajunge la nivelul de baza al unei limbi straine in numai 14 zile.
  • Dupa inca 14 zile de invatare veti incepe sa folositi limba respectiva la un nivel mediu spre avansat.
  • Va va ajuta cu siguranta in obtinerea unui loc de munca mai bine platit si chiar veti putea pleca in tara in care doriti.
  • Atunci cand veti calatori in strainatate va va fi mult mai usor sa comunicati cu alti oameni.
  • Ajuta creierul sa functioneze de 5 ori mai eficient si stimuleaza memoria, eliminand refuzul de a invata o noua limba straina.

Nu ramane decat sa incercati metoda Ling Fluent dezvoltata de Leo Anders. Credem ca oricine ar trebui sa cunoasca cel putin o limba straina in ziua de azi cand avem atatea posibilitati de a calatori, dar si de a munci in alte tari.