Eco Slim prospect picaturi – prezentare detaliata

Am creat aceasta postare pentru a va face o idee mai clara despre picaturile Eco Slim de slabit, al caror prospect trebuie sa fie cunoscut de toti cei care le folosesc.

Vom explica pe rand ce efecte si beneficii au, care este compozitia lor, ce ingrediente au si care este modul de administrare.

Tinem sa precizam ca aceste informatii sunt preluate de pe site-ul oficial al producatorului si de pe alte bloguri sau forumuri online cu pareri si marturii ale consumatorilor. Nu sunt inventate de noi.

In primul rand precizam faptul ca producatorul afirma faptul ca Eco Slim poate duce la pierderea in greutate cu pana la 10 – 12 kg pe luna.

In ceea ce priveste compozitia sa, mentionam faptul ca Eco Slim are doar ingrediente naturale, acest lucru fiind un lucru pozitiv. Cateva dintre acestea sunt urmatoarele: glicerina vegetala, extract din frunze de ceai verde, extract de paducel si extract de radacina de ghimbir.

eco slim prospect

Eco Slim prospect

Tot in prospectul oficial mai apar si alte informatii despre ce ingrediente mai contine si efectele administrarii acestora.

Vitamina B2: care ajuta la mentinerea unui echilibru hormonal atat de necesar.

Vitamina B6: care sustine functionarea optima a metabolismului.

Vitamina B12: ajuta la sintetizarea si asimilarea normala a nutrientilor.

Vitamina B5: contribuie la descompunerea grasimilor in exces.

Vitamina B8: folositoare la mentinerea unui nivel scazut al colesterolului.

Taurina: despre care se stie ca este un declansator al proceselor metabolice si ca sustine arderea grasimilor.

Cafeina si acidul succinic: substante cunoscute pentru rolul lor in inlaturarea toxinelor si a lichidului in exces.

In ceea ce priveste modul de administrare, daca ne uitam pe site-ul oficial, nu scrie exact cum se administreaza.

O solutie pentru a afla modul de administrare al picaturilor Eco Slim ar fi sa-i intrebati pe producatori direct la telefon atunci cand sunteti contactati pentru a confirma comanda. Alta solutie ar fi sa cititi prospectul de pe eticheta sticlutei dupa ce o veti primi prin curier.

eco slim prospect si compozitie

Eco Slim prospect si compozitie

Din cate am cautat pe net pe alte bloguri cu pareri de-ale cumparatorilor am gasit tot felul de comentarii in care era mentionat modul de administrare. Nu stim insa daca este cel corect sau nu. Ei spun ca ‘Se iau 35 picaturi dizolvate intr-un pahar cu apa de 2 ori pe zi cu 30 minute inainte de masa’ sau ca ‘Se iau cate 25 picaturi dizolvate intr-un pahar cu apa de 3 ori pe zi inainte de a manca cu jumate de ora’.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre pretul produsului Eco Slim intrati aici, daca vreti sa cititi diverse pareri accesati articolul de aici, iar daca vreti sa va informati de pe un articol tip forum accesati acest link.

Nota:

Toate informatiile prezente in acest articol sunt preluate de pe site-ul oficial al producatorului sau din alte surse online. Noi nu detinem si nu vindem acest produs.

Va sfatuim ca intotdeauna inainte sa incepeti o astfel de dieta de slabit pe baza de suplimente sa consultati un medic sau un nutritionist.