Eco Slim in farmacii – se gaseste sau nu si cat costa?

Orice supliment de slabit care apare pe piata, mai devreme sau mai tarziu ajunge si in farmacii, unde dupa cum se stie toate produsele sunt certificate.

In acest articol vorbim despre produsul Eco Slim si daca se gaseste sau nu in farmaciile din Romania: catena, tei, dona, sensiblu sau in magazine precum plafar.

Din cautarile noastre offline cat si online am ajuns la concluzia ca Eco Slim nu se gaseste inca in nici o farmacie de la noi din tara. Singurul loc din care poate fi achizitionat este site-ul oficial al producatorului.

Nu stim exact de ce nu se gaseste si in alte locuri, poate nu-si doresc asa cei care l-au lansat sau poate nu este aprobat la noi in tara oficial. Totusi din cate am citit pe site-ul lor putem intelege ca este totusi certificat conform normelor europene.

Bineinteles ca acest lucru nu-l putem sti sigur. O modalitate ar fi ca sa-i intrebati direct pe ei atunci cand confirmati comanda la telefon.

Raspunsul la intrebarea ‚Cat costa?’ este foarte simplu: 140 lei, avand deja aplicata o reducere de 50%. La aceasta valoare probabil se mai adauga tva-ul, iar livrarea, din cate am citit si pe alte bloguri cu pareri, este gratuita.

eco slim farmacii

Eco Slim farmacii

Totusi, cea mai buna modalitate de a afla este sa-i intrebati toate aceste lucruri direct pe cei care il vand si va suna pentru a le confirma comanda si datele livrarii.

Nu uitati ca administrarea suplimentelor de slabit sau dietele de acest gen sunt lucruri serioase si cel mai sigur lucru pe care-l puteti face inainte este sa consultati un medic in aceasta privinta.

Daca totusi va aparea in vreo farmacie, vom updata acest articol cu noutati si informatii in acest sens.